Articles

Практика переддипломна магістрів професійних


Магістри за освітньо-професійною програмою проходять переддипломну практику у відповідності до навчального плану ФІОТ КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Студентам потрібно узгодити місце проходження практики по замовленню з керівником практики від кафедри ТК у кімнаті 436 корп.18.

Для проходження практики необхідно укласти індивідуальні Договори і узгодити Робочу програму проведення практикиу підприємствах та організаціях. Договір треба підписати та поставити печатку у підприємствах та організаціях проведення практики,  і здати у кімнату 436  корп.18.

Ті студенти, які хочуть проходити практику на кафедрі, потрібно написати Заяву, узгодити її з індивідуальним керівником практики від кафедри та здати заяву у кімнату 436 корп.18.

На місце практики треба прибути з першого дня проходження практики і мати наступні документи:

  1. Договір, підписаний з обох сторін.
  2. Щоденник практики.

При проходженні  практики студентам треба скласти Звіт з практики. Звіт з практики складається студентом відповідно до програми практики та індивідуального завдання.

Також треба заповнити Щоденник практики. Керівник практики від підприємства підписує  першу сторінку Щоденника, індивідуальне завдання з практики та відгук  з рекомендованою оцінкою.  Керівник практики від університету підписує   першу сторінку Щоденника, індивідуальне завдання з практики та висновок керівника практики від вищого навчального закладу, ставить оцінку та кількість балів.

У Щоденнику треба заповнити дати "прибув-вибув" та отримати підписи та печатки на підприємстві або організації, де відбувалась практика.

На залік з переддипломної практики треба мати:

  1. Звіт з практики.
  2. Щоденник практики.

Файли документів про проходження переддипломної практики для завантаження

Методичні рекомендації для проходження магістрами переддипломної практики за дистанційною формою для завантаження


Template Joomla 1.6

News

banner CIE

Template Joomla 1.6