Тестовий доступ до журналів Wiley

on 06 лютого 2020.


Шановні колеги!

З 1 лютого 2020 року по 30 квітня 2020 року триватиме тестовий доступ до журналів Wiley.

John Wiley & Sons (скорочене найменування – Wiley) – одне з найдавніших академічних видавництв у світі, яке має багату історію та захоплюючу колекцію інформаційних ресурсув для освіти, науки та бізнесу.

Видавництво публікує матеріали з усіх галузей знань. В журналах Wiley опубліковано дослідження понад 450 лауреатів Нобелівської премії.

Видання Wiley демонструють високі показники цитованості та займають перші позиції у рейтингах за відповідними галузями знань.

У період тестового доступу до уваги користувачів найбільша частина колекції видань Wiley, а це понад 1500 назв сучасних журналів. У доступі також архіви журналів за понад 20 років – з 1997 року до сьогодення. За тематичним спрямуванням журнали охоплюють всі предметні напрямки сучасної науки.

Доступ здійснюється у читальних залах Бібліотеки КПІ та в мережі університету за посиланням: https://www.onlinelibrary.wiley.com/

Тестовий доступ надано 50 науковим установам та університетам України за організаційної підтримки Державної науково-технічної бібліотеки України.

 

Центр інформаційної підтримки освіти та досліджень | Науково-технічна бібліотека ім. Г. І. Денисенка

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Tel.: +38 (044) 204 96 72

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Template Joomla 1.6
Template Joomla 1.6