Запрошуємо до публікації у фаховому виданні

on 13 вересня 2019.


логотип



«Екологічні науки» – академічне науково-практичне видання, засноване Міністерством екології та природних ресурсів України та Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління у 2012 році.

Науково-практичний журнал «Екологічні науки» занесений до Переліку наукових фахових видань із двох галузей наук: біологічні науки (Наказ Міністерства освіти і науки України № 153 від 14.02.2014), технічні науки (Наказ Міністерства освіти і науки України № 642 від 16.05.2014).

Для публікації у науково-практичному журналі приймаються авторські матеріали, які інформують про нові результати або досліджують оригінальні підходи до вирішення актуальних наукових проблем екологічного спрямування.

Для розміщення статті у науково-практичному журналі «Екологічні науки» № 27 необхідно до 4 жовтня 2019 року заповнити он-лайн форму довідки про автора та надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. статтю, оформлену згідно вимог.


Редакція присвоює DOI (digital object identifier) для статей.

Редакційна колегія журналу проводить внутрішнє анонімне рецензування всіх статей. Процедура рецензування може тривати до 4 днів. Після успішного проходження рецензування автор отримає реквізити для сплати публікаційного внеску на електронну пошту.

Запрошуємо всіх бажаючих до співробітництва з науковим виданням та пропонуємо надрукувати Ваші статті. З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись на сайті видання та в інформаційному буклеті.




Інформаційний буклет.pdf

Information letter.pdf




Бажаємо всім дослідницького натхнення, наполегливості і наукових здобутків на благородній ниві захисту довкілля!


Редакція науково-практичного журналу «Екологічні науки»,
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління
Міністерства екології та природних ресурсів України
Адреса: вул. Митрополита Василя Липківського 35, корпус 2, м. Київ, 03035
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт видання: www.ecoj.dea.kiev.ua
Телефон: +380 99 428 67 00


 


Template Joomla 1.6
Template Joomla 1.6